VERKSAMHETSOMRÅDE

Sweco
REGION
Västra Götalands län
ANSÖKNINGSTID
2019 – 02 – 18

Under 2019 har du som student möjlighet att ansöka om praktikplats hos oss på Sweco i Göteborg. Under en två veckors period (med reservation att upplägget kan variera och att det beslutas i samråd med ansvarig handledare) får du möjligheten att tillsammans med Swecos konsulter vara delaktig i den process som planerar och utformar framtidens samhällen och städer.

 

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

 

Swecos olika verksamhetsområden

Arkitektur
Energisystem
Vatten och Miljö
Industri
Anläggning
Projektledning
IT för samhällsutveckling
Byggkonstruktion
Installation
Järnväg
Trafik och Samhälle

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är inskriven på högskola/universitet eller yrkesutbildning och har studerat minst 1 år.

 

Ansökan

Ansökan ska bestå av CV och personligt brev. Du kan maximalt ansöka till två verksamhetsområden, vilka du kryssar i via urvalsfrågan. Vi vill också att du i fritextfrågan motiverar varför du vill praktisera vid valda verksamhetsområden.

 

Sista ansökningsdag

2019-02-18

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

SÖK JOBBET HÄR