VERKSAMHETSOMRÅDE
Installation
REGION
Östergötlands län
ANSÖKNINGSTID
2021 – 02 – 28

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Just nu söker vi uppdragsledare El/Tele till vårt kontor i Norrköping. Norrköpingskontoret består av ca 110 medarbetare varav 6 st tillhör Systems El/Tele. Vi ser till att våra medarbetare har möjlighet att utveckla sitt sätt att arbeta genom bland annat återkommande erfarenhetsåterföring och utbildning. Vi arbetar ofta i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden.

Varför jobba hos oss?
Du får möjligheten att arbeta varierat vilket gör att du utvecklas och utmanas kontinuerligt. På Sweco kommer du att arbeta i en stimulerande miljö med trevlig gemenskap och där din personliga utveckling värderas högt. Du kommer ha stor frihet att själv och tillsammans med kunder och kollegor på Europas största teknikkonsultföretag utforma ditt arbete.

Din framtida roll
I din roll som Uppdragsledare inom El/Tele får du verka i större och mindre uppdrag inom installation. Uppdragen varierar från enstaka förstudie till kompletta leveranser och spänner över projektens olika faser, från rådgivning och konceptutformning till detaljering och genomförande. Rollen innebär förutom att leda uppdrag även ansvar för att utveckla kompetenser i gruppen samt ansvara för kundrelationer.

Dina erfarenheter
Vi tror att du som söker:
– Har relevant teknisk utbildning på gymnasie-, högskole eller civilingenjörsnivå.
– Har minst 5 års erfarenhet av EL/Tele-projektering i konsultbranschen som uppdragsledare eller känner att det är nästa steg i din karriär.
– Har relationer med fastighetsägare och entreprenörer på den lokala marknaden.
– Har intresse och förmåga att delta inom eller att leda en projektgrupp i större projekt eller arbeta självständigt i mindre projekt.

Vem är du?
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Ansökan
Vi träffar intressanta kandidater löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen?
Välkommen att kontakta Toni Welander, Gruppchef: Toni.Welander@Sweco.se Telefon: 0725-862793

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.